0
Weekly Muse

Sexy, but tired, but sexy.

Woensdagavond was MuseWeekly in de hoofdstad te vinden bij de lancering van het eerste boek van Jamie Li en dat was gezellig! De cocktails vloeiden rijkelijk, er waren veel mooie EN leuke mensen en er was goede muziek van Jayh en DJ Abstract waardoor niemand stil kon blijven staan!

Jamie Li is van origine beauty en moderedacteur, maar ook bekend van haar toffe vlogs waarin zij haar kijkers een inkijkje gunt in haar familieleven en carrière. Wat Jamie zo’n leuke vlogger maakt is dat ze echt zichzelf is voor de camera en alles met haar kijkers deelt en dat alles met heel veel humor.

In haar eerste boek geeft zij tips over kleding, beauty, het moederschap, carrière en sex. En hoe je als vrouw alle ballen in de lucht houdt, want dit is the struggle van elke vrouw: Wij doen en willen alles tegelijk. Wij willen carrière maken, aantrekkelijk blijven voor onze partner en een geweldig seks leven. Dit boek geeft je een duwtje in de goede richting met een goede dosis humor.

Wat dit boek leuk maakt is dat je gedurende het lezen van het boek je het Jamie hoort vertellen, het boek is echt geschreven zoals zij praat (ja ook ik kijk haar vlogs).
Daarnaast is het boek ook prachtig vorm gegeven door Kim van Noord en er staan mooie foto’s in van Kelly Nederlof en Liselores Chavalier.

Het boek is vanaf nu te koop, go and get it!

Fotografie Marieke Willemsen

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply