0
Food Muse Geen categorie

Muse Space: Hangar

De mussen vielen van het dak en we waren hongerig en dorstig. MuseWeekly was opzoek naar een plek aan het water in Amsterdam waar we nog niet eerder waren geweest en kwamen uit bij Hangar. Lees hieronder onze Review!

We pakten de pont naar Noord waar je bij Hangar als een god(in) in Frankrijk aan het IJ kan zitten. Om heel eerlijk te zijn hadden wij van deze parel gehoord omdat Chanel hier een paar maanden geleden een groot feest had gegeven en als het goed genoeg is voor Chanel wilden wij hier ook graag polshoogte nemen.

Het was tijd voor de lunch dus we streken neer aan het water en bekeken de kaart. De dorst was groot dus we namen een verfrissend vers citroen drankje, een toast met avocado, oesters en een burrata salade
met seizoensgroenten. Het eten en onze drankjes waren mooi opgemaakt en het was heerlijk. Een ander pluspunt is dat het personeel super vriendelijk en snel is!

Mocht je opzoek zijn naar een lekkere plek aan het water steek je het IJ gezellig over naar Hangar waar je in hangmatten kan hangen of lekker op het terras kan zitten.

Spread the word!

Fotografie Marieke Willemsen

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply