0
Weekly Muse

Muse of the week: Mariëlle Wielheesen

Mariëlle Wielheesen is 24 jaar oud en eigenaresse van 3 verschillende bedrijven. Ze runt een online inspiratieplatform met meer dan 80.000 volgers, begon in 2017 een agency voor interieur influencers en runt – samen met haar vader – een eigen webshop. Op het online inspiratieplatform Furnlovers – wat ze in 2015 samen met een compagnon begon – deelt ze dagelijks mooie foto’s, leuke blogs en inspirerende video’s. Haar agency SocialConnectors vertegenwoordigt ruim 80 interieur influencers. Haar webshop De Designschuur richt zich ook op interieur. Op deze webshop verkoopt zij posters, woonaccessoires en schilderijen.

Marielle, hoe ben je gekomen waar je nu bent? 
Vooral doorzetten. Soms vond ik het wel lastig, omdat je veel bezig bent met werk. Je kunt niet denken “nu zit mijn werkdag erop en hoef ik niets”. Eigenlijk gaat het non-stop door. Daarnaast helpt het ook dat ik mensen om me heen heb die me helpen. Met hen kan ik samen sparren en stel ik samen doelen. Dat helpt mij enorm bij het bouwen van een bedrijf.

Zijn er bepaalde doelen die je nog wilt bereiken?
Pfoe, wat een lastige vraag. Ik vind mijn huidige werk namelijk superleuk. Wel denk ik dat ik de komende jaren Furnlovers steeds meer los ga laten en me meer ga focussen op SocialConnectors. Hierbij heb ik veel contact met de influencers en bedrijven; wat ik erg leuk vind. Daarnaast blijft De Designschuur natuurlijk ook gewoon doorgaan!

 Verder weet ik ook niet precies waar de dingen waar ik mee bezig ben me naartoe zullen leiden. Het lijkt me erg leuk om nog meer videoformats te maken in samenwerking met influencers… Ik hou ervan om bezig te zijn met creatieve concepten.

Wat zijn belangrijke leermomenten voor jou geweest?
Vaak kom ik mezelf tegen als ik te veel hooi op mijn vork neem. Ik vind het lastig om dingen uit handen te geven en doe het liever zelf. Tot je op een gegeven moment het niet meer volhoudt en het écht tijd is om anderen ook wat te laten doen. Achteraf is dat vaak ook gewoon helemaal goed gegaan en was het nergens voor nodig om alles zo naar mezelf toe te trekken. 

Welk inzicht zou jij graag anderen willen meegeven?
Als ondernemer moet je ervoor gaan en 100% in jezelf geloven. Niet afwachtend zijn, maar zelf stappen zetten om te komen tot het gewenste resultaat. Wil je meer sales? Benader dan ook meer bedrijven. Wil je meer omzet? Bekijk dan eens goed naar jouw tarieven. Zijn deze niet te laag? Onderschat je jezelf niet? Soms moet je het ook gewoon doen, om te ervaren of het lukt of niet. Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.”

 Soms moet je het ook gewoon doen, om te ervaren of het lukt of niet.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?
Ik hoop dat ik de komende jaar mijn teams bij Furnlovers en SocialConnectors steeds meer kan uitbreiden, zodat we ook meer kunnen doen! Het lijkt me ontzettend leuk om een groter, gezellig team te hebben, waar je goed mee kunt sparren over creatieve concepten voor klanten. Daarnaast lijkt het me ook tof om bijvoorbeeld campagnes op te zetten voor grote merken.

Van welke Muse zou jij graag het antwoord op deze interviewvragen willen teruglezen?
Ik ben erg benieuwd naar de antwoorden van Kiki van Texters!

Meer weten over Marielle? Volg Furnlovers, SocialConnectorsen De Designschuur. 

Op Muse Weekly lees je wekelijks interviews met inspirerende vrouwen. Volg MuseWeekly op instagram. 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply